Retailtrust, breng rust in je retail

Retailtrust
Posthoornstraat 69
6219 NV Maastricht
+31 (0)43 – 2050010 (Nederland)
+32 (0)89 – 238 212 (België)

Recente berichten

Zoek hier:
+31 (0)43-2050010

Blog

Werken in de cloud

Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt: je winkel staat vol met klanten en zojuist komt de nieuwe voorraad binnen die onmiddellijk gelabeld en in de winkel gehangen moeten worden. En dan houdt de kassa ermee op, de computer valt uit of er is geen internetverbinding meer!
De nieuwe collectie waar veel klanten op af zijn gekomen, kan dus niet ingeboekt en al helemaal niet verkocht worden. En de lange rij aan de kassa wordt alleen maar langer en langer. In het ergste geval lopen klanten boos de winkel uit.

De decembermaand is voor retailers vaak de meest drukke maand van het jaar. Een maand waarin je je geen zorgen wilt maken over alle andere zaken behalve je retail! Wij brengen rust in jouw retail door hét Smart Retail Syteem: Shop-IT.

 

Werken in de Cloud

Met Shop-IT ben je niet afhankelijk van eigen hardware, omdat Shop-IT niet fysiek op je computer draait, maar in de Cloud. Hierdoor bepaalt de capaciteit van de computer niet de snelheid van ons pakket, dat doet je internetverbinding en onze server. De internetverbinding is dus nog veel belangrijker dan dat je al dacht.

Je kunt jezelf indekken voor eventuele internetstortingen door een tweede internetlijn aan te laten leggen, maar wat nog veel eenvoudiger is, is het gebruik maken van onze 4G-routers. Zodra het internet uitvalt, schakelt deze router om naar een mobiel netwerk. Op deze manier heb je de garantie dat je altijd online blijft en zo gewoon door kunt blijven werken!

Door te werken in de Cloud, ben je tevens altijd (weer) snel aan de slag. Of je computer nu crasht of je hebt een nieuwe laptop, door de Cloud ben je direct weer live!

 

Veilig werken

Doordat je in de Cloud werkt heb je een verbinding met onze server. Deze verbinding gaat via een Virtueel Privénetwerk, dat volledig encrypted is. Dit betekent: superveilig! De data die over en weer gestuurd wordt, is niet te lezen door kwaadwillende mensen doordat deze versleuteld is.

 

Back-up

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan is het altijd mogelijk om een back-up terug te zetten. Tijdens openingstijden (8.00 – 21.00 uur) wordt ieder uur een volledige back-up van de volledige database van jouw Shop-IT gemaakt. In de nacht wordt er nogmaals een back-up gemaakt.

Je bent als gebruiker dus niet zelf meer verantwoordelijk voor de back-ups. Het gevaar van vergeten een back-up te maken, of nog erger, de externe harde schijf waar de back-ups op staan verliezen, is volledig uitgesloten. En een back-up terugplaatsen? Dat geschiedt binnen enkele minuten!

 

Werk jij nog niet in de Cloud? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren hoe je rust en stabiliteit in je retail krijgt!

Bel ons op  +31 (0)43 – 205 00 10 (NL) of  +32 (0)89 – 238 212 (BE)