Retailtrust, breng rust in je retail

Retailtrust
Posthoornstraat 69
6219 NV Maastricht
+31 (0)43 – 2050010 (Nederland)
+32 (0)89 – 238 212 (België)

Recente berichten

Zoek hier:
+31 (0)43-2050010

Uw software voor de Juweliersbranche

Download hier de folder over een mooie impressie van Retailtrust Shop-IT

Juweliers

U heeft een juwelierszaak. Dan weet u als geen ander dat voor elke speciale gelegenheid om een geschikt sieraad vraagt. Een klant wil vaak op korte termijn een pronkstuk aanschaffen voor een specifiek moment. Als u weet dat een bepaalde sieradenlijn goed verkoopt, wilt u zeker weten dat u voldoende op voorraad heeft voor de klanten die nog zullen komen. Zo voorkomt u teleurstellingen.

Sieraden zijn persoonlijk en hebben een emotionele lading. Niets verkoopt beter dan emotie.

Bij het aanbod van uw sieraden wilt u een sentiment oproepen. Dat aanbod zal kenbaar gemaakt moeten worden naar de buitenwereld. Dat kan bijvoorbeeld via uw fysieke winkel, uw webshop, maar ook via e-mail of sociale media. Per kanaal is meestal wel een andere communicatiewijze nodig.

Retailtrust kan u op verschillende manieren helpen. Wij maken webshops op maat, helpen u met marketingactiviteiten en zorgen dat u eenvoudiger kunt ondernemen. Zaken zoals voorraadbeheer en communicatie-uitingen worden allemaal bij elkaar gebracht in één geïntegreerd systeem. Zo heeft u alles overzichtelijk bij elkaar, in eigen beheer en een gebruiksvriendelijk systeem voor u en uw medewerkers.