Retailtrust, breng rust in je retail

Retailtrust
Posthoornstraat 69
6219 NV Maastricht
+31 (0)43 – 2050010 (Nederland)
+32 (0)89 – 238 212 (België)

Recente berichten

Zoek hier:
+31 (0)43-2050010

Uw software voor de lingeriebranche

Download de folder voor een impressie van Retailtrust Shop-IT

Lingerie

U heeft een lingeriezaak. Dan weet u als geen ander dat er ontelbaar veel verschillende lingerieproducten zijn. Iedere persoon is anders en heeft andere behoeftes zoals bijvoorbeeld kleur, maat, sluiting en vorm. Het komt zelfs regelmatig voor dat iemand bij een set van een boven- en onderstukje verschillende maten nodig heeft.

Deze diversiteit aan producten en klantbehoeftes dwingt u ertoe om een goed voorraadbeheer te hebben. U wilt natuurlijk precies weten welke maat, met welke kleur, met welke vorm en sluiting opnieuw besteld moet worden. Al deze specifieke informatie dient u dan weer door te geven aan de leverancier. Dat is een hele klus, toch?

Retailtrust kan u hiermee helpen. Allereerst hebben wij voor u een Retail Management Systeem dat alles met elkaar verbindt, zoals uw fysieke winkel, uw webshop en uw communicatie naar de buitenwereld toe. Hiermee heeft u alle gegevens en werkzaamheden in één programma bij elkaar.

Daarnaast kunt u gebruikmaken van EDI (Electronic Data Interchange). U heeft dan direct contact met uw leverancier via uw computer. Een leverancier krijgt uw order snel, foutloos en zonder handmatige invoer in zijn administratie. U werkt dus administratief en logistiek beter samen.

EDI en de lingerie branche

Gemak dient de mens. Zo ook EDI. Dé must-have voor iedere lingeriewinkel!
Lees hier hoe je door Electronic Data Interchange minder fouten maakt en meer tijd overhoudt voor zaken zoals service, innovatie en marketing.

Reserveer hier uw 15 minuten speeddate via teamviewer over Retailtrust Shop-IT
en overtuig u van de kwaliteiten van Retailtrust Shop-IT, de gekoppelde Webshop en EDI van al uw leveranciers in de lingeriebranche. (In Nederland en Belgie)

Meld u zich aan via onderstaand formulier: