Retailtrust, breng rust in je retail

Retailtrust
Posthoornstraat 69
6219 NV Maastricht
+31 (0)43 – 2050010 (Nederland)
+32 (0)89 – 238 212 (België)

Recente berichten

Zoek hier:
+31 (0)43-2050010
Modeschoenen

Uw software voor de mode-, schoenen-, en sportbranche

Download hier de folder voor een prachtige impressie van Retailtrust Shop-IT

Mode, schoenen & sport

U heeft een mode-, schoenen- of sportzaak. Dan weet u als geen ander wat er op dit moment in de mode is of wat de nieuwste ontwikkelingen zijn qua uitrusting binnen de sportwereld. De (voor)kennis die u heeft binnen uw branche, wilt u natuurlijk ook delen met uw klanten. Als uw klanten weten wat er is of gaat komen, dan zullen ze naar uw winkel of webshop komen om de producten te kopen.

U kunt op verschillende manieren uw producten kenbaar maken aan uw klanten. Via uw fysieke winkel, uw webshop, maar ook via e-mail of social media. Per kanaal is meestal wel een aparte communicatiewijze nodig, omdat iedereen op een andere manier informatie tot zich neemt.

Als uw klanten weten dat bij u de producten te halen zijn, zult u ook moeten zorgen dat de producten op voorraad zijn, zowel in de fysieke winkel als in de webshop. Het is dan handig om te weten welk product op welk moment waar nodig is, zodat u uw klant naar alle tevredenheid kunt helpen. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk als klanten in de webshop selecties kunnen maken op soort product, kleur, maat en materiaal.

Retailtrust kan u op verschillende manieren helpen. Wij maken webshops op maat, helpen u met marketingactiviteiten en zorgen dat u eenvoudiger kunt ondernemen. Zaken zoals voorraadbeheer en communicatie-uitingen worden allemaal bij elkaar gebracht in één geïntegreerd systeem. Zo heeft u alles overzichtelijk bij elkaar, in eigen beheer en een gebruiksvriendelijk systeem voor u en uw medewerkers.