Retailtrust, breng rust in je retail

Retailtrust
Posthoornstraat 69
6219 NV Maastricht
+31 (0)43 – 2050010 (Nederland)
+32 (0)89 – 238 212 (België)

Recente berichten

Zoek hier:
+31 (0)43-2050010

Retailtrust Shop-IT in alle branches inzetbaar

Klik hier voor een mooie impressie van Retailtrust Shop-IT

Non-fashion

Heeft u een dierenspeciaalzaak of feestartikelenwinkel, verkoopt u voedingssupplementen of zit u in de telecom? Ongeacht welke branche, wij helpen u met slimmer ondernemen. Retailtrust wil samen met u ervoor zorgen dat u eenvoudiger onderneemt waardoor u meer tijd heeft voor uw klanten.

Elke retailbranche heeft te maken met in- en verkoop, voorraden en klantcontact. Dit geldt voor uw fysieke winkel, maar zeker ook voor uw webshop. U wilt er zeker van zijn dat uw klanten het product altijd kunnen kopen, zonder dat zij moeten wachten tot iets weer op voorraad is. Het is ook verstandig om zowel offline als online een goed klantcontact te hebben, zodat uw klant zich verbonden voelt met uw onderneming.

Retailtrust kan u op verschillende manieren helpen. Wij maken webshops op maat, helpen u met marketingactiviteiten en zorgen dat u eenvoudiger kunt ondernemen. Zaken zoals voorraadbeheer en communicatie-uitingen worden allemaal bij elkaar gebracht in één geïntegreerd systeem. Zo heeft u alles overzichtelijk bij elkaar, in eigen beheer en een gebruiksvriendelijk systeem voor u en uw medewerkers.