Retailtrust, breng rust in je retail

Retailtrust
Posthoornstraat 69
6219 NV Maastricht
+31 (0)43 – 2050010 (Nederland)
+32 (0)89 – 238 212 (België)

Recente berichten

Zoek hier:
+31 (0)43-2050010

Over ons

Waarom Retailtrust?

Retailtrust denkt met u mee. Wij bieden winkelautomatisering en retailconsultancy. Met ons product Retailtrust Shop-IT heeft u meer dan een kassasysteem. Het is een Smart Retail Systeem waarmee u in één overzichtelijk programma ook uw voorraadbeheer, inkoopbeleid, marketing en klantgegevens bij de hand heeft. Daarnaast leveren wij ook webshops die worden gekoppeld aan ons systeem.

Door technologische ontwikkelingen verandert de wereld in razend tempo en daarmee ook het consumentengedrag. Dit heeft gevolgen voor uw retail. Wij volgen trends op de voet, bestuderen klantgedrag en implementeren nieuwe technologieën, zodat u altijd meegaat met de tijd op het gebied van klantbeleving en technologie.

Heeft u hulp nodig om uw retail naar een hoger niveau te tillen? Retailtrust helpt u hiermee. Wij bepalen samen met u de groeistrategie, leveren maatwerk gericht op uw specifieke wensen en geven training en coaching aan u en uw personeel. U dient er namelijk voor te zorgen dat u retailbestendig bent voor nu en in de toekomst. Dit gaan wij samen met u realiseren.

Wie zijn wij?

Voor Retailtrust werken meer dan 30 retailspecialisten. Zij houden zich onder andere bezig met de hard- en software, webshops, logistiek en distributie, helpdesk, cloud, sales en consultancy. Samen zijn ze één groot team die in dienst staat van u en uw onderneming. Ons team gaat voor een persoonlijke, vriendelijke en professionele dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat uw retail succesvol en bestendig is voor nu en in de toekomst. Want als u succesvol bent, zijn wij dat ook.

Ervaring maakt deskundig

Retailtrust heeft jaren ervaring in de retail- en IT-branche. We hebben onze eigen retail- en IT-specialisten in huis en ondersteunen gezamenlijk ondernemers in de lingerie-, sport-, mode- en fashionbranche en detailhandel.

Wij automatiseren en ontzorgen deze branches sinds 1996 en hebben onszelf elke keer aangepast aan de veranderende wereld. Vanaf 2008 introduceerde Retailtrust 4OnePos: het eerste Retail Management Systeem dat volledig geschikt was voor Omnichannel.

In 2017 introduceert Retailtrust Shop-IT: een volledige Cloud-oplossing met een compleet aanbod aan retailconsultancy.

Retailtrust anticipeert continu op de marktverandering. Zowel op retail- als op IT-gebied houden wij de laatste ontwikkelingen bij, voeren deze door en geven onze kennis ook aan u en uw onderneming. Zo bent u met uw retail ook altijd up-to-date.

De koffie staat al klaar

Wilt u weten waar wij u mee kunnen helpen, zodat ook uw onderneming meer omzet maakt en uw bedrijf groeit? Neem direct contact met ons op. Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie (of thee) bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.