Retailtrust, breng rust in je retail

Retailtrust
Posthoornstraat 69
6219 NV Maastricht
+31 (0)43 – 2050010 (Nederland)
+32 (0)89 – 238 212 (België)

Recente berichten

Zoek hier:
+31 (0)43-2050010

Zusjes Lingerie


Wij zijn een grotere lingeriezaak.

Wij zijn een lingerie speciaalzaak en een van de grotere in de regio. Dat betekent dat er ruime keus aan merken en modellen is. Bij ons vind je de gerenommeerde lingeriemerken, maar ook voor een kleiner budget hebben wij ruime keus aan goede lingerie. En dit geld uiteraard ook voor badkleding en nachtkleding. De belangrijkste reden om naar onze winkel te komen zijn natuurlijk onze medewerksters. De persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen krijg je immer niet op het internet. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij ons klanten met een goed gevoel weer naar buiten laten gaan!

 

2 zussen in Hattem

Zusjes Lingerie is in 2002 opgestart door 2 zussen in Hattem als een klein lingerie boetiekje.

In 2011 hebben wij de inmiddels groter gegroeide winkel overgenomen.

In 2014 hebben we de winkel in Kampen (van oorsprong Livera) overgenomen en omgedoopt tot 2e vestiging Zusjes Lingerie

In 2016 is de vestiging Hattem verhuisd naar een groter pand.

Medio 2018 starten onze online activiteiten en eind 2018 starten we als mammacare adviseur

Wij kennen de toekomst!

In 2030 halen we met de huidige winkels meer rendement doordat we onze inkopen beter af kunnen stemmen op de behoefte van de klant, hebben we meer interactie met onze achterban en wie weet zijn er tegen die tijd nog wel meer verstigingen van Zusjes Lingerie. Het succes zit in de beleving die de klant heeft bij een bezoek aan onze winkels en de snelle service die we hopelijk kunnen gaan leveren.

Keuze voor Retailtrust Shop-IT

Wij komen van een ander softwarepakket en eigenlijk waren we heel tevreden met deze software, maar omdat we ook online wilden gaan met onze winkel en daarmee ook EDI wilden gaan gebruiken zijn we toch de markt gaan verkennen. Omdat we dit bij Retailtrust onder 1 dak konden brengen en er daar al veel ervaring met EDI was hebben we de overstap gemaakt.

 

Je goed voelen begint bij goede lingerie!

Het klinkt misschien wat vreemd, maar toch is het zo. Wanneer je op en top gekleed gaat voel je je zelfverzekerder. Maar wat is dat mooie jurkje zonder een goede BH? En hoe kun je je mooi voelen wanneer je BH niet lekker zit, of misschien nog wel erger, die ribbeltjes zichtbaar zijn die je nou net niet wilde laten zien…

Lingerie Stylistes, Onze medewerkers zijn opgeleide lingeriestylistes, die u daardoor van een goed en eerlijk advies kunnen voorzien. Schroom daarom niet ze even toe te laten in uw paskamer!